Meldingen


GETUIGEN GEZOCHT

 

De politie vraagt

In het kader van een buurtonderzoek graag uw aandacht voor het volgende: Op woensdag 03 juni 2015 omstreeks 00:15 uur heeft er in uw directe omgeving een woningbrand plaatsgevonden.

Dit heeft plaatsgevonden aan de Willem Prinzenstraat te Helmond en is bij ons geregistreerd onder nummer 2015121737.

 

De politie wil graag van u en /of uw medebewoners weten of u rond bovenvermelde tijdstippen verdachte situaties of personen heeft waargenomen in uw buurt. De politie kan uw hulp niet missen bij het oplossen van strafbare feiten. Wij zijn op zoek naar informatie en /of belangrijke aanknopingspunten, zoals;

auto's die niet in de buurt thuishoren (kenteken?)

een aanslaande hond

personen die niet in de buurt thuishoren eventueel met opvallend gedrag vreemde geluiden (bijvoorbeeld brekend glas, ed.) bezit van camerabeelden van een beveiligingssysteem.

 

Heeft u informatie die de politie kan helpen, bel dan 0900-8844 en vraag naar Bedrijfsbureau Politie Helmond.

 

 

Wilt u liever anoniem blijven, bel dan Meld Misdaad Anoniem 0800 - 7000

«waakzaam en dienstbaar»
 

POLITIE

« Brabant Zuid-Oost


 

 

Politie zoekt getuigen van bedreigingen

Laatste update:

Helmond - De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben over een incident dat zich donderdagochtend heeft afgespeeld in de straat Bij de Essen.

In die straat zijn rond 06.15 uur bewoners van drie woningen bedreigd door vier mannen met een vuurwapen. Er raakte niemand gewond.

De verdachten forceerden raampjes om zich toegang te verschaffen tot de woningen. Na het zien van de bewoners vertrokken ze weer zonder iets mee te nemen. Uiteindelijk zijn ze weggereden in een auto in de richting van de Willem Prinzenstraat.

Bent u getuige geweest of heeft u informatie die kan leiden naar de daders, neem contact op met de politie in Helmond via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanvullende gegevens